En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda durum düz illere görev vermekteyiz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür bapların en koskocaman yararı tütün sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Belirtilen merdivenler genelde yapının özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay takkadak yapı kucakinden amelî ve emniyetli kaçışın katkısızlanması için binalırlar. Legal olarak da her mimarida bulunması zorunludur.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Bütün Binaları: Bütün binaları, ekseriyetle kombine olarak insanların bulunmuş olduğu ve ivedili konum tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, bütün binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz sıkı bir şekilde uygulanır.

Bu bakım barkodlu doküman sahibi kurumların işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, spontane kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu Yangın Merdiveni Kapısı boyut sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana aksatainiz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Düzen gestaltsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı ali metanet gösteren malzemelerden gestaltlmış olmalıdır. Ekseriyetle yangına dayanıklı çelik veya bedduaşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page